здр.пак,днес имах малко време и откачих дебитомера(но без него гасне след 5 секунди)та като го бях свалил вече,го изчистих колкото мога закачих го пак и колата стана като нова,няма давене,няма нищо вървиси перфектно,но излезна друго оборотите сега пак са малко нестабилни и светна някаква червена лампичка,като дюза дали е възможно докато сам откачал дебит.да сам прецакал нещо друго
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чистене дебитомер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеОсвен че записал грешка,май и допреебал дебитомера.
Ако е само за дебитомер-тя сама се трие грешката(поне не го отчита с дюзичката.Alfa Romeo 146 1.4 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от kemo_nike Покажи съобщениенезнам дали сам го допреебал дебитомера защото сега варви добре,направо супер така небеше вървяла доста време вече незабива,а ако сам го преебал деб.мисля че няма да е така
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПо-скоро сега дебитомера не бачка хич и компа е влязъл в сервизен режим. След тая интервенция с ВД40 най-вероятно е свършил.Alfa Romeo 146 1.4 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеДано не съм познал
Иди първо на диагностика преди да сменяш каквото и да било. Може да има друг проблем.
Дебитомера ти кой номер е?Alfa Romeo 146 1.4 T.S
Comment
-
С ВД 40 само ако си го пръскал може да се изчисти. но това с парцала си му разказал играта. ВД40 е масло. И оставя мазно. Кой ви учи да чистите с ВД40? ВД40 чисти и разяжда ръжда и темподобни, както и смазва, спира скърцания. То си го пише.
За дебитомера се ползва спрей на спиртна основа. Който изветря и не оставя остатъчнен продукт от себе си. И само се пръска. В сензора не се рови с нищо.
Може и в чашка чист бензин да се потопи и да разклати за да се размият боклучетата.
Но ти си го свършил вече. Ако искаш обади се на лично. Имам един дебитомер. Бях го вземал от една морга. Уж бачка. Мога да ти го пратя да го пробваш. За цената ще се разберем нещо.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение...За дебитомера се ползва спрей на спиртна основа. Който изветря и не оставя остатъчнен продукт от себе си. И само се пръска. В сензора не се рови с нищо. ...
AR 145 QV '97
Comment
Comment